Zvonuri...

Zvonuri...

Liderii PNL se vor întruni, luni seara, în ședința Biroului Permanent Național pentru a decide dacă vor forma Guvernul împreună cu PSD. Potrivit surselor G4Media.ro, înaintea ședinței decisive, mai mulți lideri PNL au spus în partid că au vorbit cu președintele Klaus Iohannis, care le-a sugerat să formeze un guvern cu PSD.

Unii lideri liberali ar fi reticenți la formarea unui Guvern cu PSD care să fie condus de Nicolae Ciucă și îi sugerează lui Florin Cîțu ca, în acest caz, să preia funcția de președinte al Senatului, a doua funcție în stat, au mai precizat surse din partid pentru G4Media.ro.

Deocamdată, Florin Cîțu nu și a exprimat dorința de a prelua președinția Senatului, iar în PNL este luată în calcul și varianta ca acesta să rămână doar cu funcția de președinte al partidului.

Negocierile PSD-PNL continuă, iar luni ambele partide vor avea ședințe în care ar urma să ia decizia oficială de formare a unui guvern împreună.

În principiu, liberalii au discutat despre portofoliile pe care vor să le aibă în Guvern, între care Finanțele, Internele, Sănătatea, Agricultura. Ministerul Dezvoltării ar urma să revină UDMR, potrivit acelorași surse.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...