ANAF are cont de Twitter

ANAF are cont de Twitter

Activitatea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) poate fi urmărită și pe pagina/contul de Twitter @anafromania, unde vor fi postate anunțurile și comunicatele de presă, anunță instituția printr-un comunicat remis joi AGERPRES. Potrivit documentului, informatii despre activitatea ANAF sunt disponibile și pe pagina de Facebook: Agenția Națională de Administrare Fiscală — ANAF unde, în fiecare zi de miercuri, sunt organizate sesiuni de îndrumare și asistență a contribuabililor pe teme de fiscalitate.

Șeful Fiscului, Gelu Ștefan Diaconu, a anunțat miercuri printr-un comunicat remis AGERPRES, postat și pe pagina de Facebook a instituției, că i-a propus premierului Victor Ponta o formulă de reorganizare a ANAF după modelul Fiscului american.

"Cine cunoaște cu adevărat ce înseamnă activitatea ANAF știe ca ANAF nu poate finaliza aceasta reformă din poziția de ruda săracă a MFP, aflata la discreția decizională a funcționarilor din minister", a spus șeful Fiscului în postarea pe Facebook.

La rândul său, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri că reorganizarea ANAF, ca instituție de sine stătătoare, este normală și este bine să aibă mai multă independență.

În opinia acestuia, desemnarea celor din board-ul de conducere trebuie să se facă într-un mod transparent și pe criterii profesionale.

Premierul Victor Ponta a declarat, la începutul acestei săptămâni, că prin reorganizarea ANAF, ca instituție de sine stătătoare, se intenționează implementarea unui model pe care îl folosesc SUA și țări europene — acela de 'a avea un board al ANAF numit de către Guvern, Parlament, președinte, cu un tip de stabilitate care să asigure implementarea politicilor bugetare'.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!