Ofertele imobiliare din București prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar pornesc de la 16.500 euro

Ofertele imobiliare din București prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar pornesc de la 16.500 euro

O garsonieră în cartierul bucureștean Berceni la prețul de 16.500 de euro sau o vilă situată în zona Unirii care poate fi achiziționată pentru 2,5 milioane de euro sunt numai două dintre ofertele imobiliare din Capitală prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar (TNI) care începe vineri, la Palatul Parlamentului.

La eveniment participă peste 110 companii cu oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, de pe litoral și Valea Prahovei, dar și din celelalte zone ale țării.

În cadrul ediției de toamnă a TNI, se va relua proiectul 'Harta Proprietăților Imobiliare', în care vor fi expuse în mod inedit cele mai interesante oferte imobiliare din București și din împrejurimi.

Consiliului Român pentru Clădiri verzi din România (ROGBC) realizează, în cadrul TNI, Green Home Pavilion unde vor fi prezentate sisteme și produse pentru case verzi. De asemenea, va fi oferită consultanță gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuințe sustenabile de o calitate superioară.

Programul de vizitare este vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10,00 — 19,00, iar duminică între 10,00 — 16,00. Prețul biletului de intrare este de 5 lei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

3 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

4 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...