Cadavrul unui adolescent, găsit în trenul de aterizare al unui avion militar american

Cadavrul unui adolescent, găsit în trenul de aterizare al unui avion militar american

Cadavrul unui adolescent a fost găsit în trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane, după ce aparatul de zbor a aterizat în Germania în acest weekend, a anunţat marţi Pentagonul.

Acest "pasager clandestin" a fost descoperit duminică seara, în cursul unei "inspecţii de rutină după zborul" C-130J, la o bază aeriană americană din Ramstein, în Germania, a declarat într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al Pentagonului, contraamiralul John Kirby.

Corpul băiatului a fost descoperit în partea din spate a trenului de aterizare a aparatului. În acest moment, nu este clar când adolescentul a reuşit să se ascundă în acest compartiment, a adăugat Kirby.

Victima "era un adolescent de culoare, de sex masculin, probabil, de origine africană", a precizat el.

Avionul efectua zboruri pentru susţinerea Comandamentului forţelor armate americane în Africa (Africom), "cu opriri în unele ţări", a subliniat purtătorul de cuvânt.

Autorităţile germane au deschis o anchetă şi efectuează în prezent autopsia adolescentului.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!