Comandantul adjunct al poliției din Istanbul, arestat pentru crimă după o altercație în trafic

Comandantul adjunct al poliției din Istanbul, arestat pentru crimă după o altercație în trafic

Comandantul adjunct al poliției din Istanbul a fost arestat pentru comiterea unei crime în urma unui incident în trafic, transmite Anadolu, citând un comunicat al poliției din cel mai mare oraș al Turciei. Celal Yilmaz, în vârstă de 51 de ani, este suspectat de uciderea lui Ahmet Sulusoglu, un motociclist de 32 de ani, după o altercație în trafic duminică noaptea. Polițistul se afla în drum spre casă, împreună cu soția sa, în cartierul Halkali.

Yildiz a sunat la linia de urgență a poliției, declarând că l-a împușcat și ucis pe motociclist. Conform poliției, Yilmaz a susținut că Sulusoglu l-a urmărit după altercație până la locuința sa din același cartier.

Tânărul a blocat cu motocicleta sa automobilul polițistului, iar cei doi au continuat să se certe. Potrivit mărturiei lui Yilmaz, în timp ce își parca autoturismul, Sulusoglu a îndreptat o armă spre el.

Poliția din Istanbul a stabilit că arma era una cu cartușe oarbe.

Celal Yilmaz a fost arestat preventiv în noaptea de luni spre marți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 Cazul „shaorma cu de toate”

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol