Individul care a escaladat gardul Casei Albe a fost împușcat mortal de un polițist într-un tribunal

Individul care a escaladat gardul Casei Albe a fost împușcat mortal de un polițist într-un tribunal

Un bărbat, devenit cunoscut în Statele Unite după ce a escaladat gardul Casei Albe în primăvara acestui an, a fost împușcat mortal marți de un polițist chiar într-un tribunal din Pennsylvania, unde a pătruns înarmat cu un cuțit, relatează AFP citând o sursă judiciară locală.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 11:00 (15:00 GMT) în incinta unui tribunal din orașul West Chester. Americanul Curtis Smith, care locuia în orașul învecinat Coatesville, a scos cuțitul și s-a repezit asupra unui polițist, moment în care un alt polițist a scos imediat pistolul și tras în direcția atacatorului. Acesta din urmă a murit la spital, iar polițistul pe care l-a atacat a fost ușor rănit.

Curtis Smith, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în luna martie, după ce a escaladat perimetrul de securitate al Casei Albe, un eveniment ce a declanșat o polemică despre modul în care este asigurată protecția președintelui american.

El a fost eliberat din arest preventiv în luna aprilie pentru a fi judecat în stare de libertate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu