Nigel Farage, lovit cu un ou de o persoană nemulţumită de politicile promovate de UKIP

Nigel Farage, lovit cu un ou de o persoană nemulţumită de politicile promovate de UKIP

Incidentul nefericit în care a fost implicat Farage s-a petrecut în oraşul Nottingham, localitate un liderul UKIP a mers pentru a promova candidaţii partidului său din zona „East Midland” care doresc un loc în Parlamentul European, în urma alegerilor din mai.

Prostestarul care a susţinut că se numeşte Fred din Nottingham a reuşit să profite de neatenţia gărzilor de corp care-l însoţeau pe liderul UKIP şi i-a spart acestuia un ou în cap. În urma momentului dificil pentru Farage, acesta ales să se urce în maşină şi să abandoneze întâlnirea cu partizanii săi.

Bărbatul atacator a fost fotografiat înainte de ajungerea preşedintelui UKIP, în acele momente având în mâine o cutie de ouă şi un mesaj pe o pancartă: „UKIP: Sad, scared old men”.

Fred din Nottinhgam a declarat ofiţerilor de poliţie care l-au băgat într-o maşină pentru a-l duce la o secţie că „a realizat atacul pentru că nu este de acord cu politicile UKIP”.

Ulterior, a adăugat în cadrul unei scurte discuţii cu reporterul BBC că „aruncarea oului este binecunoscută formă de protest în ţara sa”, din acest motiv a ales o asemenea variantă de arăta nemulţumirea sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia