Prințesa Magdalena a Suediei este însărcinată cu al doilea copil

Prințesa Magdalena a Suediei este însărcinată cu al doilea copil

Prințesa Magdalena, fiica cea mică a regilor Suediei, este din nou însărcinată și așteaptă să nască în vara anului viitor, a informat Casa Regală suedeză, citată sâmbătă de EFE.

"Suntem fericiți și urăm bun venit noului membru în familia noastră", se arată într-un scurt comunicat postat pe internet de prințesă și de soțul ei, omul de afaceri britanico-american Christopher O'Neill.

Prima fiică a Magdalenei de Suedia, prințesa Leonor, s-a născut în februarie anul acesta și a fost prezentată pentru prima dată în public în iunie, cu prilejul Zilei Naționale a Suediei.

Leonor Lilian Maria ocupă locul cinci pe linia de succesiune la tron și este a doua nepoată a regelui Carl XVI Gustaf și a reginei Silvia.

Magdalena și O'Neill s-au căsătorit pe 8 iunie 2013, la Stockholm, după o relație de doi ani, și locuiesc la New York.

Anul viitor va avea loc nunta prințului Carl Philip al Suediei, fiul mijlociu al cuplului regal, cu logodnica sa, fostă top model, Sofia Hellqvist. Ceremonia este prevăzută pentru, 13 iunie 2015, la capela Palatului Regal din Stockholm.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale