Propunerea Rusiei pentru o delegație condusă de Medvedev este un semn de "disperare" (SUA)

O propunere a Rusiei de a-l trimite pe prim-ministrul Dmitri Medvedev în SUA pentru a discuta despre cooperarea militară în legătură cu Siria este un semn de "disperare", a considerat Casa Albă miercuri, notează agenția DPA. Președintele rus Vladimir Putin a propus să-l trimită pe Medvedev în fruntea unei delegații în Statele Unite, a anunțat marți Kremlinul.

Washingtonul și Moscova au purtat convorbiri pentru a evita ciocniri neașteptate între forțele lor armate în timp ce desfășoară campanii separate deasupra Siriei, dar Washingtonul a respins orice discuții de coordonare a operațiunilor atât timp cât Rusia sprijină regimul președintelui sirian Bashar al-Assad, amintește DPA.

"Nu suntem interesați să facem acest lucru atât timp cât Rusia nu este dispusă să aducă o contribuție constructivă la efortul nostru de a contracara" Statul Islamic, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest.

"Rusia are propria agendă și este o agendă urmărită chiar acum de ei pe cont propriu. Deci, nu este deosebit de surprinzător pentru mine că președintele Putin recurge, cu un fel de disperare, să încerce să-l trimită pe al doilea cel mai înalt rang oficial din guvernul rus în Statele Unite pentru a încerca să ne convingă să ne alăturăm", a adăugat purtătorul de cuvânt. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Orban chiar este un om modest. Două momente

3 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

4 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză