SUA: Focuri de armă în apropierea unui centru de antrenament al armatei, în Mississippi

SUA: Focuri de armă în apropierea unui centru de antrenament al armatei, în Mississippi

Focuri de armă au fost auzite în apropierea unui centru de pregătire al armatei americane, marți, în statul Mississippi (sudul SUA), unde autoritățile încearcă să găsească doi suspecți, au informat autoritățile locale, potrivit AFP. "Soldații care se antrenează la Camp Shelby au semnalat focuri de armă de-a lungul Peret tower Road, în apropierea bazei de pregătire din sudul statului Mississippi", a spus un purtător de cuvânt al Gărzii Naționale locale într-un comunicat.

Acest drum nu este situat în incinta taberei, a precizat el, adăugând că incidentul, care a avut loc marți în jurul prânzului (17.10 GMT), nu s-a soldat cu răniți în rândul militarilor și că paza centrului a fost întărită, fără ca vreo persoană să lipsească la apel.

Șeriful comitatului Perry, Jimmy Dale Smith, a confirmat că nimeni nu a fost rănit după aceste focuri de armă, trase de la bordul unui autovehicul de tip pick-up în jurul orei locale 12.10, a informat jurnalul The Clarion-Ledger.

Acest incident s-a produs la mai puțin de o lună de la atacul armat comis pe 13 iulie de Mohammad Youssouf Abdulazeez, 24 de ani, care a ucis patru militari deschizând focul în direcția a două obiective ale armatei la Chattanooga, în Tennessee (sud). Agresorul și-a pierdut viața în timpul confruntării cu poliția, reamintește AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

2 Așa o fi?

3 Farmacist-șef al Spitalului Universitar CF Cluj: „SARS-CoV-2 a fost creat în Danemarca de către Institutul Pas…

4 Cristian Diaconescu va fi, cel mai probabil, președintele PMP. Se pregătește fuziunea cu PNL

5 ULTIMA ORĂ Șeful serviciului secret al MAI din Suceava, săltat de procurorii DNA