SUA: Zboruri Air France spre Paris, cu rută schimbată după decolare din motive de securitate

SUA: Zboruri Air France spre Paris, cu rută schimbată după decolare din motive de securitate

Două zboruri Air France cu destinația Paris au fost obligate să își schimbe ruta marți seară după decolarea din Statele Unite din motive de securitate, au informat mass-media americane, citate de AFP. Canalul de știri CNN a făcut cunoscut că un zbor a fost trimis să aterizeze la Salt Lake City, în Utah (vest), după ce a decolat de la Los Angeles (California), iar al doilea, plecat de la Washington, a aterizat la Halifax, în Canada.

Cele două avioane — zborul 65 cu plecare din Los Angeles și zborul 55 cu plecare de pe aeroportul Dulles din Washington — au aterizat fără probleme, potrivit CNN.

"Pasagerii au fost evacuați din avion. Niciun comentariu legat de schimbarea rutei avionului", a scris televiziunea canadiană CBC pe contul său de Twitter, pe tema avionului care a aterizat în Nova Scotia.

Pe rețelele de socializare, comentariile se referă la aterizarea de urgență a aparatului care a decolat de la Los Angeles, explicând că un important dispozitiv al poliției aștepta avionul pe pista din Utah.

"I s-a modificat ruta spre Salt Lake City din cauza unui incident de securitate", a explicat pentru CNN o sursă din cadrul Agenției federale a aviației americane (FAA).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani