SUA: Zboruri Air France spre Paris, cu rută schimbată după decolare din motive de securitate

SUA: Zboruri Air France spre Paris, cu rută schimbată după decolare din motive de securitate

Două zboruri Air France cu destinația Paris au fost obligate să își schimbe ruta marți seară după decolarea din Statele Unite din motive de securitate, au informat mass-media americane, citate de AFP. Canalul de știri CNN a făcut cunoscut că un zbor a fost trimis să aterizeze la Salt Lake City, în Utah (vest), după ce a decolat de la Los Angeles (California), iar al doilea, plecat de la Washington, a aterizat la Halifax, în Canada.

Cele două avioane — zborul 65 cu plecare din Los Angeles și zborul 55 cu plecare de pe aeroportul Dulles din Washington — au aterizat fără probleme, potrivit CNN.

"Pasagerii au fost evacuați din avion. Niciun comentariu legat de schimbarea rutei avionului", a scris televiziunea canadiană CBC pe contul său de Twitter, pe tema avionului care a aterizat în Nova Scotia.

Pe rețelele de socializare, comentariile se referă la aterizarea de urgență a aparatului care a decolat de la Los Angeles, explicând că un important dispozitiv al poliției aștepta avionul pe pista din Utah.

"I s-a modificat ruta spre Salt Lake City din cauza unui incident de securitate", a explicat pentru CNN o sursă din cadrul Agenției federale a aviației americane (FAA).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...