Un avion militar american s-a prăbușit în estul Angliei provocând moartea unei persoane

Un avion militar american s-a prăbușit în estul Angliei provocând moartea unei persoane

Un avion militar american s-a prăbușit miercuri într-o zonă agricolă în apropiere de baza Royal Air Force (RAF) de la Lakenheath, în estul Angliei, provocând moartea unei persoane, a anunțat poliția, relatează AFP și Reuters. 'Credem că a fost o persoană de la bord și există o victimă', a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Cambridgeshire.

'Putem confirma că este vorba despre un avion militar care a decolat de la baza RAF Lakenheath', a adăugat el.

Potrivit presei britanice, este vorba despre un avion de luptă de tip F-18 al US Air Force, care dispune de o bază la situl RAF din Lakenheath, în regiunea Suffolk.

O bază a Forțelor aeriene ale SUA (USAF) din estul Angliei a anunțat că verifică miercuri informațiile privind prăbușirea unui avion de luptă american de tip F-18, după ce poliția a anunțat că un avion s-a prăbușit pe un teren agricol, relatează Reuters.

'Am auzit despre accident și așteptăm noi informații în legătură cu acesta', a afirmat purtătoarea de cuvânt a bazei aeriene RAF Lakenheath, precizând că o altă bază americană, RAF Mildenhall, investighează informațiile apărute în presă.

Poliția din Cambridgeshire a anunțat că serviciile de urgență au fost chemate la locul prăbușirii unui avion la Redmere, lângă Ely, la circa 110 kilometri nord de Londra.

Anul trecut, patru membri ai echipajului unui elicopter american Pave Hawk, cu baza la Lakenheath, au murit în momentul în care aparatul de zbor s-a prăbușit în timpul unui exercițiu într-o zonă rurală din zona de coastă Norfolk. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…