A vrut sa îi facă iubitului o SURPRIZĂ şi s-a ASCUNS sub PAT, GOALĂ. Ce a urmat este ŞOCANT

A vrut sa îi facă iubitului o SURPRIZĂ şi s-a ASCUNS sub PAT, GOALĂ. Ce a urmat este ŞOCANT

Din nefericire pentru ea, la nici doua saptamani de la propunere, ceva inimaginabil s-a intamplat. Ea i-a spus logodnicului ca nu va merge acasa intr-o noapte, dar asta doar pentru a-i face o surpriza. A ajuns acolo inaintea lui, s-a dezbracat complet si s-a ascuns sub pat. Credea ca va urma o noapte de neuitat si cam asa a fost, dar in sens rau pentru ea, scrie Wowbiz.ro.

Logodnicul ei s-a intors acasa alaturi de amanta si au inceput sa faca sex chiar pe patul sub care ea se ascunsese. Cand totul a devenit incitant, Natasha Jefferson a iesit "din ascunzatoare" si a declansat un scandal monstru. "Am fost traumatizata de ceea ce am auzit. Cu toate acestea, ma bucur ca am aflat adevarul inainte sa ma casatoresc cu el. Am fost devastata si dezgustata de ce a facut. Eu stateam pur si simplu sub pat si ascultam cum ii spunea altei femei ce vrea sa ii faca. Mi s-a făcut rau fizic si eram socata. Ma ceruse in casatorie cu doar doua saptamani mai devreme si acceptasem. Din punctul meu de vedere, aveam o relatie perfecta si eram chiar fericiti", a declarat Natasha.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria