Actori care se urăsc şi refuză să lucreze împreună: certuri, jigniri şi bătăi pe platourile de filmare

Actori care se urăsc şi refuză să lucreze împreună: certuri, jigniri şi bătăi pe platourile de filmare

Uneori, relaţia sudată trece dincolo de camerele de filmat, aceştia ţesând prietenii sincere, cum este cazul actorilor Sandra Bullock şi George Clooney sau Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper.

Dar, cum actorii sunt nevoiţi să petreacă foarte mult timp împreună, inevitabil, apar dispute şi discuţii în contradictoriu care escaladează în adevărate războaie presărate cu jigniri dintre cele mai diverse.

Site-ul therichest.com a întocmit o listă a actorilor care s-au certat pe paltourile de filmare şi au refuzat să mai lucreze împreună.

Julia Roberts şi Nick Nolte

Julia Roberts şi Nick Nolte FOTO therichest.com

Neînţelegerile dintre Nick Nolte şi Julia Roberts au început în 1994, pe platourile de filmare ale comediei romantice „I Love Trouble“. Relaţia dintre cei doi a fost atât de complicată încât au fost nevoiţi să filmeze separat. Disputele au continuat mult timp după terminarea proiectului, Julia Roberts declarând că Nick Nolte este „de-a dreptul dezgustător“, iar el precizând că „ea nu este o persoană drăguţă şi toată lumea ştie acest lucru“.

Bill Murray şi Lucy Liu

Bill Muray şi Lucy Liu FOTO therichest.com

Cu siguranţă mulţi fani s-au întrebat de ce Bill Murray nu a mai fost prezent în continuarea peliculei „Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels“. Ei bine, se pare că a existat o „adevărată explozie“ între el şi Lucy Liu. Actorul s-ar fi oprit în mijlocul unei scene cu Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Lucy Liu şi, arătând spre fiecare, în ordine, a spus: „Înţeleg de ce eşti aici. Tu ai talent. Dar ce mama naibii cauţi tu aici? Tu nu poţi juca“.

Liu nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns atitudinii furioase a partenerului de filmări cu pumnii. Acest incident i-a forţat pe membrii echipei de filmare să intervină, dar asta nu i-a oprit pe cei doi artişti să continue lupta, folosind de această dată jignirile pe post de arme. Ulterior, Murray nu a mai acceptat să joace alături de Liu, motiv pentru care a fost înlocuit de Bernie Mac în continuarea „Îngerii lui Charlie: În goana mare/ Charlie’s Angeles: Full Throttle“.

Sylvester Stallone şi Richard Gere

Sylvester Stallone şi Richard Gere FOTO therichest.com

Duşmănia celor două staruri a luat amploare în momentul în care au fost distribuiţi în „The Lords of Flatbush“. Se pare însă că ego-urile actorilor s-au ciocnit cu foarte puţin timp înainte de a-şi scoate pumnii la înaintare pe platourile de filmare. Stallone susţine că Gere a vărsat în mod voit grăsime de pui pe el. Mai mult, actorii nu au reuşit să treacă peste acest conflict, în cele din urmă Gere fiind înlocuit, la insistenţele lui Stallone.

Chiar şi aşa, duşmănia celor doi nu a luat sfârşit, căci zvonul conform căruia Gere ar folosi gerbili (mici mamifere rozăroare – n.r.) pentru a-şi satisface nevoile sexuale a fost extrem de mediatizat în cercurile hollywoodiene. Gere l-a acuzat pe Stallone că ar fi lansat acel „zvon nebunesc şi complet neadevărat“.

Faye Dunaway şi Roman Polanski

Faye Dunaway şi Roman Polanski FOTO therichest.com

Acest conflict pare desprins din romane. Polanski lucra cu Dunaway la capodopera sa „Chinatown“ din 1974, când s-a iscat disputa. Haosul a început când Polanski i-a smuls un fir de păr actriţei pe motiv că ar fi „distrus bunul mers al filmării“.

În momentul în care Dunaway a încercat să-şi înţeleagă mai bine personajul şi l-a întrebat pe regizor care este motivaţia din spatele unor anumite acţiuni, Polanski a ţipat la ea: „spune blestematele alea de replici, salariul este motivaţia ta“. Picătura care a umplut paharul a fost o scenă în care Dunaway a cerut o scurtă pauză pentru a merge la toaletă, dar cineastul nu i-a dat voie. Atitudinea lui nu a rămas nepedepsită, căci, spre surprinderea lui, actriţa i-a aruncat în faţă o ceaşcă plină cu urină.

James Franco şi Tyrese Gibson

James Franco şi Tyrese Gibson FOTO therichest.com

Relaţia tensionată dintre cei doi actori a început în 2006, când filmau pentru „Annapolis“. „Nu vreau să mai lucrez niciodată cu el şi sunt absolut sigur că şi el simte acelaşi lucru“, a declarat Gibson, citat de therichest.com.

Aceste sentimente au luat naştere pentru că Franco ar fi fost nepoliticos şi l-ar fi lovit în mod intenţionat în timp ce filmau scenele de box. În apărarea lui, Franco a invocat faptul că este un actor metodic, ceea ce înseamnă că este în pielea personajului chiar şi atunci când nu filmează. Aparent, Gibson a luat acest lucru personal şi chiar a mărturisit, într-un interviu acordat revistei „Elle“, că dacă ar putea alege casa unei celebrităţi pe care să o arunce în aer, ar alege-o pe a lui James Franco.

Robert Downet Jr. şi Terrence Howard

Robert Downey Jr. şi Terrence Howard FOTO therichest.com

Howard, care l-a jucat pe locotenent-colonelul James Rhodes în prima parte a francizei „Omul de oţel/ Iron Man“, a fost întrebat de ce nu a mai apărut în celelalte părţi ale trilogiei, iar motivul a fost: Downey Jr. „S-a dovedit că atunci când a venit momentul pentru a turna a doua parte a filmului, persoana pe care am ajutat-o să devină Omul de oţel a încasat banii care îmi reveneau mie şi m-a înlăturat“.

Howard a explicat că Downey i-a „furat“ banii, deşi el trebuia să apară în toate cele trei filme, după cum era stabilit iniţial. Howard îl acuză pe Downey că a luat şi partea lui de onorariu şi a precizat că, atunci când a fost anunţat că suma pe care o va primi va fi mai mică, l-a sunat pe „amicul“ Downey, dar acesta nu i-a răspuns timp de trei luni.

William Shatner şi George Takei

William Shatner şi George Takei FOTO therichest.com

Conflictul dintre cei doi a început să prindă contur încă de pe vremea în care erau colegi pe platourile de filmare ale seriei „Star Trek“. În 2008, William Shatner a făcut un protest public din faptul că a fost singurul membru din echipa francizei care nu a fost invitat la nunta lui George Takei.

Într-un episod recent al show-ului „Watch What Happens Live“, Takei l-a numit pe Shatner „cel mai mare măgar“ din „Star Trek“, precizând că acesta este „foarte egocentrist şi are impresia că totul se învârte în jurul căpitanului James T. Kirk (personajul interpretat de William Shatner - n.r.)“. Shatner a pus paie pe foc când l-a numit pe Takei „bolnav şi psihotic“ şi a afirmat că nimănui nu i-a păsat când acesta a reucnoscut că este gay.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...