Actorul Chris Tucker trebuie să plătească fiscului american peste 14 milioane de dolari

Actorul Chris Tucker trebuie să plătească fiscului american peste 14 milioane de dolari

Actorul de comedie Chris Tucker, unul dintre protagoniştii francizei cinematografice "Ora de vârf/ Rush Hour", trebuie să plătească fiscului american peste 14 milioane de dolari, informează TMZ.com.

Actorul Chris Tucker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recent, starul american a primit de la un Tribunalul federal o notificare prin care a fost somat să plătească 2,5 milioane de dolari, reprezentând valoarea taxelor şi impozitelor aferente anilor 2008 şi 2010.

Actorul primise anterior o somaţie similară, în valoare de peste 11,5 milioane de dolari, reprezentând taxele şi impozitele cuvenite statului american pentru anii 2001, 2002, 2004, 2005 şi 2006.

Agentul de presă al actorului a declarat pentru TMZ.com că starul a ajuns vineri la o înţelegere cu fiscul american (IRS - Internal Revenue Service).

Nu se ştie deocamdată dacă actorul a plătit întreaga sumă sau dacă a negociat o achitare a acesteia în mai multe rate.

În 2001, Chris Tucker a primit 20 de milioane de dolari pentru rolul din filmul "Ora de vârf 2" şi a fost plătit cu 25 de milioane de dolari pentru partitura din "Ora de vârf 3", care a fost lansat în 2007.

Filmele "Ora de vârf" (1998), "Ora de vârf 2" şi "Ora de vârf 3" au avut un mare succes de casă datorită vervei lui Tucker şi acrobaţiilor lui Jackie Chan.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /