Alain Delon a fost operat din cauza unei "probleme a nervilor faciali"

Alain Delon a fost operat din cauza unei "probleme a nervilor faciali"

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 78 de ani, a fost operat, miercuri dimineaţă, la Paris, după ce fusese spitalizat duminică din cauza unei "probleme a nervilor faciali", a anunţat joi presa franceză, citată de AFP.

Alain Delon a fost operat din cauza unei "probleme a nervilor faciali" (Imagine: Cristian Radu Nema/Mediafax Foto)

Starul francez a fost internat duminică în spitalul parizian Lariboisière şi a venit însoţit de fosta lui soţie Nathalie şi de fiica lor, Anouchka, potrivit postului RTL şi publicaţiei Le Point.

Potrivit LePoint.fr, internarea şi operaţia erau "prevăzute de multă vreme".

Actorul, care suferea şi de "dureri de cap recurente", ar trebui să fie externat luni sau marţi, precizează acelaşi site francez, citând o sursă din anturajul starului.

Miercuri, mai multe trusturi de presă din Franţa au anunţat că actorul fusese spitalizat duminică şi operat luni din cauza unor dureri la spate.

În ultimii ani, Alain Delon s-a confruntat cu câteva probleme medicale. În septembrie 2013, actorul francez a fost spitalizat din cauza unei aritmii cardiace, o afecţiune care l-a obligat să se interneze şi în primăvara anului 2012.

Recent, Alain Delon a revenit pe scenă în spectacolul de teatru "Une journée ordinaire", în care joacă alături de fiica sa Anouchka.

Născut pe 8 noiembrie 1935 la Sceaux, în apropiere de Paris, Alain Delon, o legendă a cinematografiei franceze şi europene, a jucat în peste 100 de filme într-o carieră de 50 de ani, iar unele dintre aceste pelicule - "Rocco şi fraţii săi", "Ghepardul", "Laleaua neagră", "Clanul sicilienilor" - sunt considerate veritabile capodopere ale celei de-a şaptea arte.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...