AMOR la Făget/Profa de franceză s-a fotografiat ÎN PAT CU ELEVUL său

AMOR la Făget/Profa de franceză s-a fotografiat ÎN PAT CU ELEVUL său

Povestea de dragoste de la Liceul tehnologic din Făget a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, conducerea instituției începând o anchetă internă. Deși protagoniștii poveștii de amor, profesoara de 24 de ani și elevul de 16 ani, și-au dezactivat conturile de Facebook, pe aceeași rețea de socializare a apărut o fotografie pe care cei doi și-au făcut-o în pat, după consumarea unui moment intim.

 În selfieul din pat elevul de clasa a X-a și profesoara sa de franceză sunt aproape dezbrăcați. Postarea a fost făcută de băiat, care a scris că se simte iubit de dăscălița sa (”feeling loved with Alexandra Minescu”), scrie Cetățeanul.ro.

Reamintim că, potrivit aceleiași surse, profesoara Alexanda Minescu a recunoscut relația, dar și faptul că i-a pus capăt, în momentul în care a înțeles că e nepotrivită.

 Mama băiatului neagă însă orice relație amoroasă între fiul ei și profesoara de franceză susținând că e vorba doar de o relație de prietenie. ”Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a declarat femeia, la Pro TV.

La nivelul Inspectoratului Școlar al Județului Timiș  se cercetează întreaga poveste. ”Se cercetează, aşteptăm ce spune comisia şi vedem ce se întâmplă mai departe”, a precizat Aura Danielescu, șefa inspectoratului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

5 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei