Ancheta în cazul morţii lui Robin Williams, finalizată. Actorul s-a sinucis prin spânzurare

Actorul american Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare pe 11 august, iar în organismul său nu au fost detectate urme de alcool sau droguri, a dezvăluit vineri poliţia, finalizând ancheta privind moartea acestui actor celebru.

Potrivit anchetei, care a durat durat aproximativ trei luni, cauza decesului este "sinuciderea prin asfixiere", anunţă un comunicat publicat pe site-ul poliţiei din Marin County, în apropierea San Francisco.

Rezultatele anchetei arată că actorul era treaz în momentul când s-a sinucis şi, de asemenea, nu consumase droguri sau medicamente în cantităţi mari.

"Testele toxicologice au dezvăluit că în organismul actorului nu existau urme de alcool sau droguri (...). Medicamente care necesită prescripţie medicală au fost detectate, dar într-o concentraţie terapeutică", informează raportul prezentat de poliţie.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, la domiciliul său din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. La începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…