Angela Merkel, aleasă pentru varianta "Sună un prieten" la "Vrei să fii milionar"

Angela Merkel, aleasă pentru varianta "Sună un prieten" la "Vrei să fii milionar"

  Un german a ales-o pe Angela Merkel pentru varianta "Sună un prieten" la "Vrei să fii milionar"

După ce a epuizat celelalte variante de ajutor, lui Bosbach i-a venit ideea să o sune de pe telefonul său mobil pe Angela Merkel. După două încercări a renunțat fiindcă prietenul apelat nu a putut fi contactat. 'Cred că se ocupă de salvarea lumii', a spus omul politic, spre amuzamentul publicului. Liderul german a intervenit totuși în emisiune, trimițându-i lui Bosbach un mesaj pe telefonul mobil: 'OK, nu contează despre ce era vorba. Cu căldură, AM', i-a scris cancelarul german concurentului.

Wolfgang Bosbach nu a știut să răspundă la întrebarea: 'O mașină de spălat din RDG, model WM66, a ajuns celebră fiindcă utilizatorii puteau să o folosească și la: a) producerea curentului electric b) pregătirea conservelor de fructe c) aspirarea prafului d) recepționarea unui post de radio vest-german? Răspunsul corect era b). Neputând conta pe ajutorul ultimului joker, concurentul a preferat să se retragă, câștigând 125.000 euro. De această sumă vor beneficia două fundații de ajutorare a copiilor și a persoanelor cu dizabilități.

Adevăratul câștigător al serii a fost chiar postul RTL care a anunțat, înainte de difuzarea emisiunii înregistrate, că ajutorul Angelei Merkel va fi solicitat la o întrebare ce ține de fosta RDG, fără să spună mai mult. Rezultatul a fost o cotă de piață de 26% și 9 milioane de telespectatori, încheie lesechos.fr.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...