Baschet pe 4 roţi la Romanian Fun Festival

Baschet pe 4 roţi la Romanian Fun Festival

Baschetul se înscrie în rândul sporturilor extrem de active, în care jucătorii petrec o foarte mare parte a timpului urmârind mingea şi făcând sărituri spectaculoase la coş.

Baschet pe 4 roţi la Romanian Fun Festival

Andrei Bratu, în vârstă de 24 ani, este pasionat de baschet de când se ştie. Din păcate, acum 4 ani a fost diagnosticat cu paraplegie flască şi a fost imobilizat într-un scaun rulant. De curând Andrei a fost diagnosticat şi cu recoarctatie de aortă (o malformaţie congenitală de cord) şi are nevoie de tratament şi noi investigaţii medicale.

În sprijinul lui Andrei şi demonstrând faptul că baschetul poate fi şi altfel, duminică, 6 aprilie 2014, începând cu ora 17:00, Echipa naţională de baschet în scaun rulant va juca un amical cu Steaua CSM EximBank.

Meciul se va desfăşura în sala de jocuri sportive "Mihai Viteazul", bd-ul General Vasile Milea nr. 5-7 şi face parte din seria evenimentelor organizate în cadrul Romanian Fun Festival, un festival care îşi propune să readucă zâmbetul şi optimismul în vieţile românilor.

Mai multe detalii referitoare la festival şi la evenimentele organizate sunt disponibile pe pagina www.romanianfunfestival.ro şi pe pagina de facebook, www.facebook.com/Romanianfunfestival .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...