Băsescu, Boc, Udrea, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei

Băsescu, Boc, Udrea, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei

O fotografie care îi înfăţişează pe preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, preşedintele PMP Elena Udrea şi alţi reprezentanţi ai acestei formaţiuni, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, a fost postată, duminică, pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

"După Festivalul de arte marţiale, am ajuns în Centrul Vechi, cu echipa de susţinători", a notat Udrea pe Facebook.

În fotografia postată pe contul Elenei Udrea sunt înfăţişaţi, stând la o masă, preşedintele Traian Băsescu , fostul premier Emil Boc , liderul PMP Elena Udrea şi alţi reprezentanţi ai acestei formaţiuni politice, între care Ruxandra Dragomir şi Gelu Vişan .

Anterior, duminică, Elena Udrea şi Emil Boc au fost prezenţi la un festival de arte marţiale, care a avut loc în sala de sport a Universităţii de Ştiinţe Agronomice.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…