Bianca Brad, decizie radicală cu iubitul în pușcărie

Bianca Brad, decizie radicală cu iubitul în pușcărie

Bianca Brad / Foto: topsecret

Dupa ce timp de un an a incercat sa gaseasca explicatii la tot ceea ce i s-a intamplat, acum Bianca e hotarata sa inceapa o viata noua. Ultima sa declaratie confirma schimbarea si faptul ca e pregatita sa iasa oricand dintr-o relatie care bate pasul pe loc, scrie Click!.

"Ce sa fac acum? Nu pot sa-mi pun cenusa in cap! Chiar daca oamenii te judeca, viata merge inainte. E o prostie sa creada cineva ca viata s-a terminat aici pentru mine. Nu trebuie sa-mi pun valul pe cap sau sa merg la manastire. A fost un an greu, dar am gasit puterea de a ma redresa si de a merge mai departe. Au fost si prietenii care m-au ajutat, familia si credinta in Dumnezeu. Am inteles ca totul are un rost, nimic nu se intampla degeaba. De cateva luni pot sa spun ca m-am linistit. Dorinta mea e sa fiu sanatoasa si puternica si sa-mi revin pe plan profesional, sa ma ocup de ONG", a spus Bianca.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...