Câinele premierului israelian a mușcat câțiva vizitatori 'politici'

Câinele premierului israelian a mușcat câțiva vizitatori 'politici'

Câinele adoptat recent de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, și-a intrat în rol mușcând doi vizitatori la un eveniment desfășurat miercuri, între care soțul ministrului adjunct de externe, informează joi Reuters.

La ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuka, una dintre cele mai importante sărbători ebraice, Kaiya, în vârstă de 10 ani, de rasă mixtă, și-a înfipt colții și într-un membru al parlamentului din partidul Likud al lui Netanyahu.

Un membru al Knessetului, Sharren Haskel, asistentă medicală veterinară, a minimalizat incidentul, declarând la postul de radio al armatei că a fost "neimportant".

Câinele a fost luat de fiul lui Netanyahu de la un adăpost la începutul acestui an. Prim-ministrul a postat o imagine pe Twitter în luna august îndemnându-i pe iubitorii de animale să adopte câini adulți. "Nu veți regreta!", dădea el asigurări.

Kaiya a întâlnit mai mulți demnitari, inclusiv pe secretarul american de stat, John Kerry, care se crede că a scăpat nevătămat, scrie cu umor Reuters.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina