Câinele premierului israelian a mușcat câțiva vizitatori 'politici'

Câinele premierului israelian a mușcat câțiva vizitatori 'politici'

Câinele adoptat recent de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, și-a intrat în rol mușcând doi vizitatori la un eveniment desfășurat miercuri, între care soțul ministrului adjunct de externe, informează joi Reuters.

La ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuka, una dintre cele mai importante sărbători ebraice, Kaiya, în vârstă de 10 ani, de rasă mixtă, și-a înfipt colții și într-un membru al parlamentului din partidul Likud al lui Netanyahu.

Un membru al Knessetului, Sharren Haskel, asistentă medicală veterinară, a minimalizat incidentul, declarând la postul de radio al armatei că a fost "neimportant".

Câinele a fost luat de fiul lui Netanyahu de la un adăpost la începutul acestui an. Prim-ministrul a postat o imagine pe Twitter în luna august îndemnându-i pe iubitorii de animale să adopte câini adulți. "Nu veți regreta!", dădea el asigurări.

Kaiya a întâlnit mai mulți demnitari, inclusiv pe secretarul american de stat, John Kerry, care se crede că a scăpat nevătămat, scrie cu umor Reuters.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei