Câinele premierului israelian a mușcat câțiva vizitatori 'politici'

Câinele premierului israelian a mușcat câțiva vizitatori 'politici'

Câinele adoptat recent de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, și-a intrat în rol mușcând doi vizitatori la un eveniment desfășurat miercuri, între care soțul ministrului adjunct de externe, informează joi Reuters.

La ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuka, una dintre cele mai importante sărbători ebraice, Kaiya, în vârstă de 10 ani, de rasă mixtă, și-a înfipt colții și într-un membru al parlamentului din partidul Likud al lui Netanyahu.

Un membru al Knessetului, Sharren Haskel, asistentă medicală veterinară, a minimalizat incidentul, declarând la postul de radio al armatei că a fost "neimportant".

Câinele a fost luat de fiul lui Netanyahu de la un adăpost la începutul acestui an. Prim-ministrul a postat o imagine pe Twitter în luna august îndemnându-i pe iubitorii de animale să adopte câini adulți. "Nu veți regreta!", dădea el asigurări.

Kaiya a întâlnit mai mulți demnitari, inclusiv pe secretarul american de stat, John Kerry, care se crede că a scăpat nevătămat, scrie cu umor Reuters.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990