Cântăreţul Bruce Springsteen lansează o carte pentru copii

Cântăreţul Bruce Springsteen lansează o carte pentru copii

Rockerul american Bruce Springsteen a început să lucreze la o carte cu poveşti pentru copii, intitulată "Outlaw Pete", care va fi lansată în luna noiembrie, informează vulture.com.

Cântăreţul Bruce Springsteen lansează o carte pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, această carte de poveşti va avea ca sursă principală de inspiraţie cântecul omonim lansat de Bruce Springsteen în anul 2009.

Cartea prezintă aventurile unui bebeluş care jefuieşte bănci şi va include versuri compuse de rockerul american, însoţite de o serie de ilustraţii realizate de Frank Caruso.

Bruce Springsteen nu este singurul rocker celebru care se aventurează în domeniul cărţilor pentru copii. Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones, a anunţat în luna martie că va lansa un volum pentru copii care se va intitula "Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar".

Potrivit revistei Rolling Stone, volumul "Outlaw Pete", de Bruce Springsteen, va ajunge în librările nord-americane pe 4 noiembrie.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, este cunoscut pentru popularizarea genului "heartland rock", inspirat de oraşul natal New Jersey. Supranumit "The Boss", Springsteen a lansat mai multe albume rock de succes, printre care "Born in the USA" şi "Born to Run", şi a vândut peste 120 de milioane de discuri în întreaga lume. A fost recompensat cu 20 de premii Grammy, două Globuri de Aur şi un premiu Oscar. Este considerat unul dintre cei mai influenţi compozitori ai secolului al XX-lea, iar, în 2004, revista Rolling Stone l-a inclus în topul celor mai mari 100 de artişti ai tuturor timpurilor, pe locul al 23-lea. Anul acesta, Bruce Springsteen şi-a lansat cel de-al 18-lea album de studio, rezultatul a zece ani de înregistrări, intitulat "High Hopes".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

4 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo