Cătălin Moroşanu va întâlni un luptător de 125 de kilograme în gala de la Torino: "I se spune Gorila? Păi cred că nu a ştiut că eu sunt Regele Junglei"

Cătălin Moroşanu va întâlni un luptător de 125 de kilograme în gala de la Torino: "I se spune Gorila? Păi cred că nu a ştiut că eu sunt Regele Junglei"

Luptătorul Cătălin Moroşanu îl va întâlni, la 12 decembrie, în gala Superkombat de la Torino, pe americanul Maurice "Gorila" Jackson, un sportiv de 125 de kilograme şi mai înalt cu 24 de centimetri decât românul, se arată într-un comunicat al organziatorilor evenimentului.

Cătălin Moroşanu va întâlni un luptător de 125 de kilograme în gala de la Torino (Imagine: Preda Ioan/Arhiva Mediafax Foto)

Americanul, campion la taekwondo, este cunoscut pentru apariţiile în cuşca din Bellator, acolo unde şi-a învins ultimul adversar în mai puţin de un minut, iar în kickboxing a adunat 31 de victorii, dintre care 23 prin KO.

"I se spune Gorila? Păi cred că nu a ştiut că eu sunt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va şti cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească. O să mă răzbun pe el pentru că meciul cu Badr Hari s-a anulat odată cu condamnarea marocanului", a spus Moroşanu (182 cm înălţime şi 101 kilograme), care a câştigat ultimele sale patru meciuri, printre care şi cele cu gigantul Colin George şi polonezul Tomasz Czerwinski.

Circuitul Superkombat îşi va încheia sezonul 2015 cu o ediţie specială la cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, la 12 decembrie, într-un eveniment special dedicat Diasporei, în care vor mai lupta Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi Bogdan Năstase.

În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Cătinaş pe aceste reguli şi prima apariţie a celui mai bun luptător român, Ion Pascu, în circuit. Biletele sunt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar şi în magazinele româneşti din regiunea Piemonte.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria