Caz STRANIU al unui copil care nu mai simte nevoia de a mânca și de a bea

Caz STRANIU al unui copil care nu mai simte nevoia de a mânca și de a bea

Landon, un tânăr american de 12 ani, suferă de un an de o boală pe care medicii nu au putut-o diagnostica. Și-a pierdut capacitatea de a simți foamea și setea, ceea ce i-a nedumerit pe specialiști, relatează marți cotidianului spaniol ABC.

Straniul caz a început la 14 octombrie 2013, zi în care tânărul și-a dat seama că senzațiile de foame și sete dispăruseră, potrivit 'wfmynews2' și 'USA Today'. S-a simțit rău, fiind gata să leșine.

Părinții l-au dus imediat la spital, unde medicii au descoperit o infecție bacteriană la plămânul stâng. În principiu, specialiștii au considerat că, odată vindecat, îi va reveni pofta de a mânca și de a bea. După ce a depășit însă boala, Landon a continuat să nu simtă foamea și setea.

'Ceva s-a întâmplat în acea noapte. S-a trezit așa și încă nu și-a revenit', spune tatăl său, Michael.

De atunci, părinții lui Landon își petrec ziua amintindu-i că trebuie să mănânce pentru a nu leșina. Zecile de vizite la tot atâți specialiști de-a lungul și de-a latul țării nu au fost de folos.

Aflați în imposibilitatea de a pune un diagnostic în cazul acestui tânăr care a pierdut aproape 20 de kilograme, medicii au apreciat că ar putea fi vorba despre o boală extrem de rară și necunoscută.

La rândul său, Landon afirmă că se simte bine, deși, potrivit părinților săi, își petrece cea mai mare parte a zilei în pat, din cauza oboselii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

3 „Am văzut-o creață și focoasă și am zis hai să văd ce e de ea”

4 VIDEO Lupte crâncene în Herson / Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși

5 „Rusia pierde războiul. Pregătiți-vă de consecințe”