Ce bărbaţi preferă femeile pentru aventuri de o noapte în vacanţă

Angajaţii sezonieri din staţiunile turistice sunt „ţinta“ femeilor dornice să aibă o aventură amoroasă în concediu. 89% din reprezentantele sexului feminin care au recunoscut că şi-au înşelat partenerul de viaţă au ales să aibă aventuri cu barmani sau cu ospătari, după cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul VictoriaMilan.com, destinat persoanelor căsătorite sau implicate în relaţii care sunt în căutarea unei aventuri amoroase.

Instructorii de înot şi antrenorii de înot sunt pe următoarele locuri în topul preferinţelor femeilor infidele. Acelaşi sondaj, la care au participat 2.500 de femei, mai arată că trei sferturi din femeile care „calcă strâmb“ în vacanţa de vară flirtează cu bărbaţii chiar sub nasul partenerului.

Femeile îi găsesc atrăgători pe angajaţii sezonieri, iar corpul tonifiat este principalul atu invocat de reprezetantele sexului frumos.

„Majoritatea femeilor infidele cu care am discutat sunt foarte atrase de angajaţi sezonieri din staţiunile turistice. Relaţiile extraconjugale au devenit tot mai acceptate, ca dovadă că 75% din femeile infidele flirtează fără menajamente cu alţi bărbaţi de faţă cu partenerul. Totuşi, să ai o aventură amoroasă în timpul concediului cu soţul şi copiii în preajmă nu este prea confortabil“, spune Sigurd Vedal, fondatorul site-ului care a realizat sondajul.

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

4 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

5 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!