Ce bărbaţi preferă femeile pentru aventuri de o noapte în vacanţă

Angajaţii sezonieri din staţiunile turistice sunt „ţinta“ femeilor dornice să aibă o aventură amoroasă în concediu. 89% din reprezentantele sexului feminin care au recunoscut că şi-au înşelat partenerul de viaţă au ales să aibă aventuri cu barmani sau cu ospătari, după cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul VictoriaMilan.com, destinat persoanelor căsătorite sau implicate în relaţii care sunt în căutarea unei aventuri amoroase.

Instructorii de înot şi antrenorii de înot sunt pe următoarele locuri în topul preferinţelor femeilor infidele. Acelaşi sondaj, la care au participat 2.500 de femei, mai arată că trei sferturi din femeile care „calcă strâmb“ în vacanţa de vară flirtează cu bărbaţii chiar sub nasul partenerului.

Femeile îi găsesc atrăgători pe angajaţii sezonieri, iar corpul tonifiat este principalul atu invocat de reprezetantele sexului frumos.

„Majoritatea femeilor infidele cu care am discutat sunt foarte atrase de angajaţi sezonieri din staţiunile turistice. Relaţiile extraconjugale au devenit tot mai acceptate, ca dovadă că 75% din femeile infidele flirtează fără menajamente cu alţi bărbaţi de faţă cu partenerul. Totuşi, să ai o aventură amoroasă în timpul concediului cu soţul şi copiii în preajmă nu este prea confortabil“, spune Sigurd Vedal, fondatorul site-ului care a realizat sondajul.

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experții americani / Cele trei modalităţi prin care se transmite coronavirusul

2 SUSPECT / Președintele Chinei anunţă implementarea legislaţiei privind securitatea bacteriologică / Mulți spun că …

3 Teoria conspirației / S-a deschis Cutia Pandorei?

4 Doctori chinezi lămuresc misterul morţilor subite cauzate de virusul Wuhan. Cum funcţionează virusul

5 Ce nu ne spun autoritățile / Cristian Unteanu, articol-avertisment despre coronavirus. Să sperăm că situația nu …

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic