Ce se întâmplă când fierbi un iPhone 6 şi un Samsung Galaxy S6 - VIDEO

Ce se întâmplă când fierbi un iPhone 6 şi un Samsung Galaxy S6 - VIDEO

Testele privind rezistenţa la îndoire a telefoanelor mobile nu mai sunt la modă. Noul "trend" pare să fie evaluarea calităţilor telefoanelor inteligente scufundându-le în apă clocotită.

Ce se întâmplă când fierbi un iPhone 6 şi un Samsung Galaxy S6 - (Imagine: captură)

TechRax , un canal YouTube specializat în supunerea dispozitivelor electronice la teste extreme, a decis să compare două dintre cele mai bune telefoane mobile inteligente: un iPhone 6, produse de Apple, şi un Samsung Galaxy S6.

La zece secunde după ce telefonul Apple este scufundat în apă clocotită, dispozitivul pare să se închidă de tot. După circa un minut, dispozitivul produs de Samsung afişează un mesaj de avertizare referitor la faptul că aparatul se supraincălzeşte şi este nevoie ca patru aplicaţii să se închidă.

În mod uimitor, după o clătire în apă rece, iPhone 6 pare să mai funcţioneze oarecum, afişând pe ecran logo-ul Apple.

După cum se precizează şi în videoclipul de mai jos, niciunul dintre telefoane nu este rezistent la scufundarea în apă, deci soarta lor fusese oarecum decisă de la început.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale