Cel mai vizualizat videoclip în 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Cel mai vizualizat videoclip în 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Noul videoclip al cântăreţei Nicki Minaj a atras un număr de 19,6 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la lansarea sa pe Vevo.

Astfel, "Anaconda" a depăşit precedentul record - 19,3 milioane de vizualizări - stabilit în prima zi de la lansare de videoclipul piesei "Wrecking Ball", interpretată de cântăreaţa Miley Cyrus, potrivit contactmusic.com.

Din 19 august, când a fost lansat, videoclipul "Anaconda" a fost vizualizat de peste 48,3 milioane de ori.

Vevo, o platformă deţinută de Universal Music Group şi Sony Music Entertainment, este principalul furnizor de conţinut al site-ului de partajare de fişiere video YouTube.

Nicki Minaj, în vârstă de 31 de ani, este o cântăreaţă americană de rap, hip-hop şi R&B, născută în Trinidad-Tobago. Adeptă a unui stil vestimentar spectaculos, în care abundă perucile fosforescente, artista americană şi-a lansat albumul de debut, "Pink Friday", în 2010, care a reuşit să ajungă pe primul loc în topul Billboard 200. Graţie acelui album, Nicki Minaj a devenit prima cântăreaţă din istorie care a avut şapte single-uri în Billboard Hot 100. Supranumită "Regina hip-hop" de revista Rolling Stone şi "cea mai influentă cântăreaţă de rap din toate timpurile" de The New York Times, Nicki Minaj a lansat un nou album de succes, "Pink Friday: Roman Reloaded", în 2012, şi îşi va lansa cel de-al treilea album de studio, "The Pink Print", în 2014.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică