Cele mai bune majorete din Bulgaria, Ungaria și România, în competiție la Arad

Cele mai bune majorete din Bulgaria, Ungaria și România, în competiție la Arad

Sute de participante din trei țări - Bulgaria, Ungaria și România - participă la edițiile din acest an a Festivalului Internațional de Majorete ''Dancing Europe'' și a Cupei ''Dancing Europe'', care se vor desfășura duminică la Arad, competițiile fiind organizate de Clubul Sportiv ''Mistral'' Arad în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură și Primăria municipiului Arad.

Aflat la cea de a IX-a ediție, Festivalul Internațional de Majorete ''Dancing Europe'' se va desfășura duminică, la Sala Sporturilor ''Victoria'' din Arad, în paralel cu cea de a III-a ediție a Cupei ''Dancing Europe''.

''La cele două competiții participă peste 400 de sportive din 16 localități din Bulgaria, Ungaria și Romania, care vor concura la mai multe secțiuni și categorii de vârstă, după cum urmează: mini grup baston și pompon, trio baston și pompon, duo baston și pompon, solo baston și pompon, grup mare baston și pompon, accesorii solo și grup, steag grup, X — strutting, rhythmic twirl, solo 1 baston'', a declarat joi, pentru AGERPRES, profesorul Emese Erdei, președintele Comitetului de Organizare.

În debutul evenimentului, programat pentru duminică la ora 10,00, echipele de majorete participante vor defila pe platoul din fața Sălii Sporturilor ''Victoria'', urmând ca de la ora 10,30 să aibă loc deschiderea festivă.

Potrivit organizatorilor, premierea și samba majoretelor este programată să înceapă în jurul orei 18,00. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

4 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”