Chelsea Clinton a născut o fetiţă

Chelsea Clinton a născut o fetiţă

Chelsea Clinton a anunţat sâmbătă naşterea primului său copil, Charlotte, într-un mesaj care a fost retransmis de părinţii săi şi preşedintele Barack Obama.

"Marc şi cu mine sunt plini de iubire, admiraţie şi mulţumire în momentul în care celebrăm naşterea fiicei noastre, Charlotte Clinton Mezvinsky", a scris pe Facebook fiica fostului preşedinte Bill Clinton şi a lui Hillary Clinton.

Acest mesaj a fost difuzat şi pe Twitter.

La sfârşitul lui august, Chelsea Clinton a anunţat că va pune capăt colaborării sale ca jurnalist cu postul de televiziune NBC. Ea a explicat că vrea să se concetreze asupra activităţii sale pentru Fundaţia Clinton şi pe viitorul său rol de mamă. La vârsta de 34 de ani, ea aştepta primul copil împreună cu soţul său, Marc Mezvinsky.

Chelsea Clinton colabora episodic cu NBC News de la sfârşitul lui 2011, pentru subiecte care promovau persoane sau organizaţii care lucrau pentru comunitatea lor. În iunie, site-ul Politico a dezvăluit că era plătită cu 600.000 de dolari pe an, respectiv cu 26.724 de dolari pentru fiecare minut în care apărea pe post, deşi prestaţia ei era mediocră.

La rândul său, preşedintele Obama a asigurat marţi că îi va pune la dispoziţie convoiul prezidenţial lui Chelsea Clinton, singura fiică a lui Bill şi Hillary, dacă aceasta va trebui să îşi croiască drum pe străzile din New York pentru a merge la spital.

Hillary Clinton, care a pierdut cursa pentru nominalizarea democrată în faţa lui Barack Obama în 2008, se va pronunţa la începutul anului viitor cu privire la o eventuală candidatură a sa la Casa Albă în 2016. Fosta şefă a diplomaţiei americane, în vârstă de 66 de ani, a explicat de mai multe ori că vrea să aştepte naşterea primului său nepot pentru a lua acceastă decizie.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…