Comedia "The Interview" poate fi închiriată sau cumpărată de pe internet (Sony)

Comedia "The Interview" poate fi închiriată sau cumpărată de pe internet (Sony)

Studiourile Sony au anunțat miercuri că filmul lor de comedie "The Interview", despre un complot fictiv pus la cale de CIA pentru a-l asasina pe liderul nord-coreean Kim Jong-un, este disponibil online pentru a fi închiriat sau cumpărat începând cu ora 18:00 GMT, relatează AFP.

Foto: (c) Kevork Djansezian / Files / REUTERS

Filmul este disponibil pe Google Play, YouTube Movies, Xbox Video al celor de la Microsoft și pe site-ul dedicat www.seetheinterview.com la prețul de 5,99 dolari pentru vizionare vreme de 48 de ore și 14,99 dolari pentru vânzare, potrivit unui comunicat difuzat de Sony.

'Sony a intenționat mereu să difuzeze filmul pe o platformă națională', a explicat directorul general al Sony Michael Lynton. De asemenea, filmul va avea premiera joi, după cum era prevăzut, într-un număr limitat de cinematografe din SUA, în ciuda amenințărilor lansate de hackeri.


'Nu am renunțat niciodată la ideea de a lansa 'The Interview' și suntem bucuroși că filmul nostru va ieși (...) în ziua de Crăciun', a declarat anterior Lynton. Anunțul făcut marți de Sony Pictures a fost unul surprinzător, după ce compania care a produs lungmetrajul luase decizia de a renunța la difuzarea acestuia în contextul devastatorului atac informatic împotriva sa comis de hackeri din Coreea de Nord.

Președintele american, Barack Obama, a salutat marți decizia companiei Sony Pictures de a difuza comedia despre Kim Jong-un, după ce, cu câteva zile în urmă, anunțase că SUA vor studia posibilitatea reintroducerii Coreii de Nord pe lista statelor care sprijină terorismul ca urmare a incidentului.

AGERPRES/(AS — editor: Bogdan Mureșan)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”