CONTROVERSĂ cu conotaţii SEXUALE în SUA

Vicepreședintele SUA, Joe Biden, a acaparat atenția presei, primind numeroase critici, pentru atitudinea tandră manifestată față de soția noului ministru al apărării, Ashton Carter, în timpul conferinței de presă organizate după instalarea acestuia în noua funcție, relatează ziarul spaniol 'La Vanguardia'.

'Vicepreședintele susurând la urechea soției lui Carter', scrie cotidianul sub înregistrarea video a momentului cu caracter festiv petrecut marți.

Scena, intens analizată și pe rețelele de socializare, începe cu apariția soției lui Carter, Stephanie, împreună cu Joe Biden în sala în care noul demnitar discuta cu jurnaliștii. Vicepreședintele își pune mâinile, protector, pe umerii doamnei și, după un aproape un minut, se apleacă și îi spune ceva la ureche. Dându-și, parcă, seama că a exagerat, Joe Biden, pune capăt acestei apropieri și își retrage mâinile la spate. Spre ușurarea soției lui Carter, care părea să nu se simtă foarte confortabil din cauza gestului celui de-al doilea bărbat din SUA.

'Ce-o fi fost în capul lui?', au întrebat retoric unii internauți, în timp ce alții și-au pus problema dacă Joe Biden ar fi avut același comportament în cazul în care în locul doamnei Carter ar fi fost soțul unui ministru de sex feminin. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Teoria conspirației / S-a deschis Cutia Pandorei?

2 Şeful spitalului principal din Wuhan a murit de infecţie cu coronavirus. Partidul ar vrea să amâne Congresul d…

3 ULTIMA ORĂ / China dă drumul aparatului represiv pentru a înăbuşi nemulţumirea maselor / La Wuhan începe să se fac…

4 VIDEO Pesedistul Bădălău, cu pula-n gură în Parlament! „Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Du-te în pula mea ş…

5 Vâlcov e fugit. Firma despre care DNA susține că e controlată de el a primit un nou contract de aproape 1 mili…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?