Cum au fost comentate la televiziuni DEZVĂLUIRILE Elenei Udrea

Cum au fost comentate la televiziuni DEZVĂLUIRILE Elenei Udrea

Elena Udrea a declarat într-un interviu  că a depus la DNA un denunț împotriva actualului director interimar al SRI Florian Coldea, pe care îl acuză că a instrumentat campania împotriva sa. 

Interviul a fost acordat  la câteva ore după ce Elena Udrea s-a prezentat la Secția 2 Poliție din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani și fals în declarațiile de avere.  După apariția interviului, toate televiziunile de știri au discutat pe marginea declarațiilor făcute de Elena Udrea.

Iată ce au titrat televiziunile de știri:

B1 tv: „Udrea atacă SRI și DNA”. „Elena Udrea, dezvăluiri bombă”. „La solicitarea lui Coldea, Cocoș a dus 500 de mii de euro lui Ghiță pentru RTV”. „În zece ani, de foarte multe ori m-am întâlnit cu Coldea și Maior”. „Ghiță mi-a făcut confidențe”. 

Elena Udrea a afirmat că, în campania electorală, când izbucnise scandalul Microsoft,  fostul soț a venit să o roage să -i intermedieze o întâlnire cu Coldea și cu Maior, fiindcă nu vrea să-i apeleze direct. Tot atunci i-a spus că Florian Coldea, adjunctul lui George Maior, l-a rugat cândva să-i dea 500.000 de euro lui Ghiță pentru postul RTV, fiindcă tocmai se rupsese de Realitatea. 

RTV: „ Udrea îl înfundă pe Băsescu: Președintele știa tot„.

„Udrea a depus la DNA un denunț contra șefului SRI„.

„Udrea pâra la Băsescu ce știa”.

Realitatea Tv: „Udrea, denunț față de șeful SRI”. „Udrea: Cocoș, 500 de mii de euro pentru Ghiță”.

Digi 24: „Șeful SRI, reclamat de Udrea la DNA”.
„Udrea, atacuri la adresa șefei DNA”.

„Directorul interimar al SRI, reclamat de Elena Udrea: Florian Coldea i-a cerut bani lui Dorin Cocoș ca să-i dea lui Sebastian Ghiță pentru RTV”.

„Elena Udrea, despre șeful interimar al SRI: Sebastian Ghiță mi-a spus că Florin Coldea mă urăște”.

Udrea a povestit că Culiţă Tărâţă (acum decedat) i s-a plâns că generalul Coldea a intervenit la DIICOT pentru un dosar ”aranjat”, în care erau incriminati niste parteneri de-ai lui de afaceri. Udrea spune că a întrebat-o pe Alina Bica, iar aceasta i-a confirmat că se fac presiuni asupra ei ca să dispună anumite măsuri. Aceste lucruri, Elena Udrea afirmă că i le-a spus președintelui.

Antena 3: „Udrea, denunț bombă la DNA împotriva lui Coldea”. „Udrea vrea să-și salveze pielea„.„Udrea toarnă la disperare să scape de arest ”. „Udrea, autodenunț pentru trafic de influență”.

„Udrea a descoperit brusc  șpăgile date de Cocoș”.

În interviul dat HotNews, Udrea s-a întrebat dacă serviciile de informații știau că Dorin Cocoș are bani făcuți ilegal, fiindcă ea nu și-a întrebat soțul.

În următoarele ore vom urmări cum decurg lucrurile și ce declarații vor mai apărea pentru a înțelege de ce Elena Udrea a făcut aceste acuzații și care sunt probele cu care și le susține.
 
SRI nu se pronunță

Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al SRI, a declarat, aseară, că refuză să se pronunțe la declarațiile suspecților urmăriți penal. „Nu putem să nu remarcăm că aceste acuzații defăimătoare la adresa SRI și a reprezentanților săi apar în contextul în care s-a intensificat în lupta fenomenului corupție”, a mai spus purtătorul de cuvânt al SRI.  „Instituțiile abilitate trebuie să verifice toate informațiile și să își facă datoria”, a încheiat el.

Sebastian Ghita s-a declara surprins de acuzatiile lansate de  Udrea la adresa sa și a respins  ideea ca RTV ar fi primit vreun ban de la fostul sot al acesteia.

„Nu e prima dată când suspecții din dosare fac afirmații denigratoare la adresa mea și nu le comentez”, a fost reacția Codruței Kovesi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia