DECIZIA INCREDIBILĂ a unui cuplu care şi-a anunţat DIVORŢUL

Decizie neaşteptată după divorţ

Potrivit femalefirst.co.uk, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au luat avionul, duminică, de pe insula Eleuthera din Bahamas, unde îşi petreceau câteva zile de vacanţă, după anunţul despărţirii lor, şi au ajuns pe insula privată Goat Cay, aflată la mică distanţă. Ei sunt însoţiţi de cei doi copii ai lor - Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani.

O sursă care i-a văzut îmbarcându-se la bordul acelui avion privat a declarat pentru MailOnline: "Amândoi păreau fericiţi şi calmi. Chris purta o pălărie, iar Gwyneth purta un tricou alb. Au condus automobilul chiar până lângă avionul privat care îi aştepta".

Avionul a decolat în jurul orei locale 09.50 şi a aterizat pe Cave Cay, o insulă privată pe care avioanele comerciale nu au voie să aterizeze, unde au fost întâmpinaţi de mai mulţi angajaţi, alături de care au urcat la bordul unui vas care i-a transportat până la o insulă privată de 6,8 hectare, deţinută din 2008 de cântăreţii americani de muzică country Faith Hill şi Tim McGraw.

Reşedinţa de pe acea insulă privată este compusă dintr-o vilă cu patru dormitoare, un turn de observare şi trei căsuţe mai mici pentru personajul administrativ.

În ciuda despărţirii lor, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi Gwyneth Paltrow au declarat că vor rămâne foarte buni prieteni de dragul copiilor lor şi au părut în relaţii mai bune ca niciodată în timpul unei cine luate în compania unor prieteni weekendul trecut.

O sursă, prezentă în acelaşi restaurant în care cele două vedete au luat cina, a declarat: "Chris a făcut-o pe Gwyneth să râdă, până când aceasta a trebuit să îşi şteargă lacrimile din colţurile ochilor. Nici nu ai zice că ei divorţează. Au discutat foarte mult şi păreau cu adevărat fericiţi împreună".

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?