Detalii despre "Rogue One", primul spin-off inspirat din seria "Star Wars", dezvăluite de producători

Detalii despre "Rogue One", primul spin-off inspirat din seria "Star Wars", dezvăluite de producători

Detalii despre intriga filmului "Rogue One", primul spin-off inspirat din universul francizei "Războiul stelelor/ Star Wars", au fost dezvăluite weekendul trecut de producătorii acestui proiect cinematografic, informează bbc.com.

Detalii despre "Rogue One", primul spin-off inspirat din seria "Star Wars", dezvăluite de producători

Filmul "Rogue One" va spune povestea unei misiuni organizate de un grup de luptători din Rezistenţă care intenţionează să fure planurile pe baza cărora a fost construită malefica staţie spaţială şi super-armă Death Star (Steaua Morţii).

Intriga filmului a fost dezvăluită la o convenţie "Star Wars" organizată în California, sâmbătă.

"Rogue One" va fi primul spin-off dintr-o serie de filme inspirate din universul francizei "Războiul stelelor" care vor fi lansate în anii următori.

Acţiunea din "Rogue One" se va petrece înainte de evenimentele prezentate în primul lungmetraj din trilogia originală. Acel film a fost lansat în 1977 şi a început cu o scenă de urmărire a unei navete spaţiale a Imperiului în care se aflau prinţesa Leia şi planurile pe baza cărora a fost construită Death Star.

Un trailer al filmului a fost proiectat la acea convenţie din California.

Cineastul britanic Gareth Edwards, care va regiza "Rogue One", spune că, deoarece toţi cavalerii Jedi au fost ucişi în filmul precedent, "Star Wars: Episodul III - Răzbunarea Sith" (2005)", povestea din acest spin-off va fi diferită de cele prezentate în celelalte lungmetraje din "Războiul Stelelor".

Filmul său nu se va concentra pe oameni care sunt capabili să folosească misterioasa "Forţă".

"Va fi despre un grup de oameni care nu deţin puteri magice şi care, cumva, trebuie să ofere galaxiei o rază de speranţă", a adăugat Gareth Edwards.

Cineastul britanic, un admirator al francizei "Star Wars", spune că, în contextul în care în precedentele filme din această serie personajele erau fie eroi pozitivi, fie eroi negativi, îşi doreşte ca "Rogue One" să aibă personaje cu un grad mai mare de complexitate.

"Totul din «Star Wars» era ori alb ori negru. Filmul nostru va fi gri", a spus el.

Protagonista din "Rogue One" va fi actriţa britanică Felicity Jones, care va interpreta rolul unui soldat rebel.

Filmările vor debuta în vara acestui an în Marea Britanie, iar pelicula va fi lansată în decembrie 2016, la un an după lansarea următorului film din seria "Star Wars", intitulat "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", care va ajunge pe marile ecrane din România pe 18 decembrie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /