Dorel Vișan, omagiat la aniversarea a 50 de ani de teatru, pe 16 decembrie, la Sala Palatului

Dorel Vișan, omagiat la aniversarea a 50 de ani de teatru, pe 16 decembrie, la Sala Palatului

Actorul și poetul Dorel Vișan va fi omagiat la aniversarea a 50 de ani de teatru, muzică și film în spectacolul aniversar "Iată, vin colindători!", la Sala Palatului, pe 16 decembrie.

În același spectacol va fi sărbătorită și interpreta de muzică populară Steliana Stima, cu ocazia a 30 de ani de la debut, informează un comunicat remis AGERPRES.

Invitați ai evenimentului vor fi Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Stela Popescu, Raoul, Anca Țurcașiu, Gabriel Dorobanțu, Mioara Velicu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Veta Biriș, Lupu și Cornelia Rednic, cu participarea extraordinară a Orchestrei "Lăutarii" din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Spectacolul va fi prezentat de Văru' Săndel.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 60 de lei și 150 de lei, se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, bilet.ro.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu