Eșec total în SUA al filmului "Viktor", filmul în care Gerard Depardieu deține rolul principal : numai 77 de spectatori în patru zile de difuzare

Eșec total în SUA al filmului "Viktor", filmul în care Gerard Depardieu deține rolul principal : numai 77 de spectatori în patru zile de difuzare

"Viktor", filmul în care Gerard Depardieu deține rolul principal, a înregistrat un adevărat eșec în Statele Unite: numai 77 de spectatori în patru zile de difuzare, care au plătit în total 623 de dolari, relatează 20minutes.ch.

Potrivit firmei Rentrak, care analizează cifrele box-office-ului american, acesta este scorul realizat de 'Viktor' de la lansarea lui pe ecranele din Statele Unite, pe 24 octombrie. Conform clasamentului de pe site-ul Box Office Mojo, odată ce această situație va fi înregistrată, filmul va figura în top 50 ale celor mai proaste rezultate constatate vreodată în SUA.

În 'Viktor', producție regizată de Philippe Martinez și proiectată la târgul de film de la Cannes din luna mai, Gerard Depardieu interpretează un fost hoț de opere de artă, care anchetează la Moscova moartea fiului său. El este ajutat de fosta soție, rol jucat de Liz Hurley, actriță care nu a mai fost văzută pe marele ecrane de aproape zece ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță