Eșec total în SUA al filmului "Viktor", filmul în care Gerard Depardieu deține rolul principal : numai 77 de spectatori în patru zile de difuzare

Eșec total în SUA al filmului "Viktor", filmul în care Gerard Depardieu deține rolul principal : numai 77 de spectatori în patru zile de difuzare

"Viktor", filmul în care Gerard Depardieu deține rolul principal, a înregistrat un adevărat eșec în Statele Unite: numai 77 de spectatori în patru zile de difuzare, care au plătit în total 623 de dolari, relatează 20minutes.ch.

Potrivit firmei Rentrak, care analizează cifrele box-office-ului american, acesta este scorul realizat de 'Viktor' de la lansarea lui pe ecranele din Statele Unite, pe 24 octombrie. Conform clasamentului de pe site-ul Box Office Mojo, odată ce această situație va fi înregistrată, filmul va figura în top 50 ale celor mai proaste rezultate constatate vreodată în SUA.

În 'Viktor', producție regizată de Philippe Martinez și proiectată la târgul de film de la Cannes din luna mai, Gerard Depardieu interpretează un fost hoț de opere de artă, care anchetează la Moscova moartea fiului său. El este ajutat de fosta soție, rol jucat de Liz Hurley, actriță care nu a mai fost văzută pe marele ecrane de aproape zece ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

5 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…