Evenimentul "Fără pantaloni la metrou" a atras mai puţini bucureşteni decât anul trecut

Evenimentul "Fără pantaloni la metrou" a atras mai puţini bucureşteni decât anul trecut

Evenimentul "Fără pantaloni la metrou/ No Pants Subway Ride" a avut loc, duminică, în Capitală, cu aproximativ 10 participanţi, faţă de cele câteva zeci care au dat curs acestei invitaţii insolite în 2015, şi a stârnit în acest an reacţii pozitive şi negative, deopotrivă, din partea călătorilor.

Evenimentul "Fără pantaloni la metrou" a atras mai puţini bucureşteni decât anul trecut (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Aproximativ 10 persoane au participat, duminică, la evenimentul "Fără pantaloni la metrou/ No Pants Subway Ride", faţă de câteva zeci, care au participat anul trecut.

Organizatorii, Florin Bădiţă şi Adrian Ticu, au declarat, pentru MEDIAFAX, că evenimentul are o latură socială, participanţii fiind invitaţi să doneze haine, pe care Adrian Ticu le va spăla acasă şi le va duce personal la casa de copii Concordia, din Ploieşti.

"Am organizat evenimentul ca să mai descreţim frunţile oamenilor de la metrou, pentru că tot timpul îi văd trişti şi mi-aş dori să îi văd zâmbind mai mult. Ne distrăm şi noi, zâmbesc şi ei, cei mai mulţi dintre ei, probabil, şi am făcut asta şi ca să donăm nişte haine pentru nişte copii care chiar au nevoie", a spus unul dintre organizatori, Adrian Ticu, care a precizat că evenimentul a avut o latură socială şi anul trecut, atunci când mai multe persoane au donat haine pentru oameni nevoiaşi, evacuaţi din Strada Vulturilor, din Capitală.

Participanţii, între care şi organizatorii evenimentului, s-au întâlnit în jur de ora 15:00 la intrarea în staţia de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Cei mai mulţi dintre ei au declarat că au ales să participe datorită laturii sociale a evenimentului, introdusă de organizatori, şi au adus haine pe care vor să le doneze.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”