Fenomenul SELFIE: Fotografia despre care vorbeşte toată ţara - FOTO

Fenomenul SELFIE: Fotografia despre care vorbeşte toată ţara - FOTO

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminică, pe Facebook, o poză "selfie" făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu susţinându-şi discursul la eveniment.

Udrea a postat pe Facebook o poză "selfie", Băsescu apare în fundal susţinând un discurs - FOTO (Imagine: Facebook)

Fundaţia Mişcarea Populară a organizat, duminică dimineaţă, o dezbatere pe teme economice la Palatul Ştirbey din Buftea, eveniment la care, alături de lideri ai Fundaţiei şi ai Partidului, a participat preşedintele Traian Băsescu .

Şeful statului a susţinut un discurs de la pupitrul amenajat special, având în spate un banner cu tema evenimentului, pe care un cuvânt era scris greşit - "persepective" în loc de "perspective": "Starea economiei României în 2014 şi persepective pentru anul post-electoral".

În timpul discursului preşedintelui, Elena Udrea şi-a făcut o poză "selfie", cu faţa ei în prim-plan şi cu şeful statului în spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...