Fiica starletei Kim Kardashian şi a rapperului Kanye West a debutat ca model, la doar 13 luni

Fiica starletei Kim Kardashian şi a rapperului Kanye West a debutat ca model, la doar 13 luni

Fotografia alb-negru a apărut în „CR Fashion Book“, revista deţinută de Carine Roitfeld, fostul redactor-şef al publicaţiei „Vogue“ Franţa şi actualul director de modă la nivel internaţional al „Harper’s Bazaar“, potrivit dailymail.co.uk

În această imagine, North poartă un pulover tricotat, la care are accesorizate o broşă şi o poşetă, toate fiind creaţii ale casei Chanel.

Fotografia este însoţită de o declaraţie a directorului de creaţie al casei Chanel, Karl Lagerfeld: „Nu este niciodată prea devreme să îţi pese de modă“.

Nori, după cum este cunoscută în presa tabloidă fiica cuplului Kim Kardashian - Kanye West, a apărut în acest an şi pe coperta ediţiei americane a revistei „Vogue“, alături de părinţii săi.

Însă, fotografia apărută în revista „CR Fashion Book“ este primul său pictorial de modă. De acest pictorial s-a ocupat chiar Carine Roitfeld, redactorul-şef şi fondatoarea revistei „CR Fashion Book“.

Pe de altă parte, starleta Kim Kardashian a declarat într-o intervenţie în emisiunea TV „Watch What Happens Live“, că fiica sa, la fel ca mama ei, adoră să fie fotografiată. „Când vede că îndrepţi un aparat foto spre ea, pozează... face un botic de răţuşcă şi deschide ochii larg. Este atât de draguţă!“, a spus Kim Kardashian.

Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation“, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne“, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este „Yeezus“, lansat în iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului „Keep Up with the Kardashians“, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /