FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudiştilor

FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudiştilor

Publicaţia Huffington Post a făcut o listă a celor mai discrete şi mai bune hoteluri din lume pentru iubitorii nudismului, locuri unde turiştii se pot refugia departe de privirile critice ale textiliştilor.

Costa Natura, Spania

Complexul Costa Natura se află în regiunea Costa del Sol, şi se prezintă mai degrabă ca un sătuc pentru nudişti, primul de acest gen din Spania. Oraşul are şi o plajă publică destinată nudiştilor, dar şi peste 200 de apartamente pe care le pot închiria în timpul concediului.

Sorobon, Caraibe

Sorobon Beach Resort este localizat pe singura plajă destinată nudiştilor din insula Bonaire, în Caraibe.

FOTO internaturallytravel.com

Hidden Beaches Resort, Mexic

Hotelul Hidden Beaches este singurul resort cu servicii all-inclusive din Mexic, o oază pentru clienţii care au la dispoziţie tot ce le pofteşte inima şi se pot plimba nestingheriţi pe întreaga proprietate, ca Adam şi Eva prin Grădina Raiului, mai ales că managementul a interzis inclusiv fotografiatul.

FOTO Daily Mail

Caliente Caribe, Republica Dominicană

Hotelul Caliente Caribe, care ocupă o porţiune din plaja de lângă staţiuna Puerto Plata, este un resort cu reguli relaxate. Astfel, turiştii pot sta goi la plajă, însă nimeni nu se uită lung dacă la restaurant sau în alte zone din interior preferi să stai îmbrăcat.

FOTO naturist-hotels.com

Club Fantastico, St. Martin

Club Fantastico se află pe insula Sfântul Martin, o limbă de pământ „aruncată“ în nord-estul Caraibilor, la 250 km nord de Guadelupa şi 240 km est de Puerto Rico, complexul fiind foarte popular printre iubitorii curentului naturist.

FOTO travel.aol.co.uk

La Jenny, Franţa

Oraşul francez Bordeaux este vizitat de o mulţime de turişti care apreciază confortul şi discreţia micului hotel La Jenny. Nuditatea este de la sine înţeleasă la psicină şi pe trenul de golf aflat pe proprietatea resortului.

FOTO lajenny.fr

Vritomartis, Grecia

Vritomartis Hotel se află în sudul Cretei şi are „binecuvântarea“ Federaţiei Internaţionale Naturiste, ceea ce înseamnă cu turiştii au obligaţia să se prezinte goi-puşcă în exteriorul hotelului, iar în interior trebuie să poarte haine. Hotelul organizează şi nunţi, după cum se precizează pe site-ul locaţiei, iar nuntaşii sunt liberi să se prezinte cât de îmbrăcaţi sau dezbărcaţi doresc.

FOTO naturistholidays.com

Grădina Edenului, Panama

Garden of Eden este, de fapt, o mică insulă pe care se află un hotel butic exclusivist, în Marea Caraibilor, între Panama şi Costa Rica. Turiştii care vor să se relaxeze într-o linişte absolută pot închiria una din cele câteva camere disponibile în micului paradis pierdut în mijlocul apelor. Vârsta minimă recomandată turiştilor care doresc să vină pe insulă este 16 ani.

FOTO entercostarica.com

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale