FOTO Concursul celor mai nereuşite imagini de călătorie din toată lumea

Când site-ul de călătorii CheapHolidayLand.com a lansat competiţia luna trecută, nimeni nu se gândea că lumea va reacţiona atât de bine la o astfel de chemare. În realitate, oamenii au mai multe eşecuri fotografice pe care să le arate decât reuşite. De la imagini incomplete, în care capul subiectului fotografiei lipseşte, până la celebrele fotografii cu atracţii turistice, în care tocmai acestea sunt acoperite, lista înscrierilor în concurs este lungă. 

 

Pe lângă deja clasicele fotografii atât de blurate, încât nu mai poate fi distinsă nicio siluetă din imagine, există şi un apetit pentru imaginile care expun... nimic. Cum ar fi fotografia cu apa de mai jos. Juriul concursului s-a declarat uimit de cantitatea de fotografii proaste primite de la public, potrivit „Daily Mail”. 

   

Concursul se încheie luna viitoare, iar juraţii încă mai aşteaptă acea fotografie ratată din toate punctele de vedere, care să fie încoronată drept câştigătoare. Premiul constă într-un aparat de fotografiat profesionist, dar acest lucru nu garantează şi calitatea viitoarelor imagini. 

 

„Suntem şocaţi de câte fotografii am putut primi. Unele dintre ele fac parte dintr-un adevărat tur de forţă al incompetenţei, iar altele sunt pur şi simplu greşite. Un lucru este clar: toate ne-au făcut să zâmbim, unele chiar să râdem cu hohote”, a spus Steve Barnes, reprezentantului CheapHolidayLand.com. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

4 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

5 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc