FOTO Între plăcere şi spirit de frondă: clubul femeilor care citesc în sânii goi

FOTO Între plăcere şi spirit de frondă: clubul femeilor care citesc în sânii goi

Doamnele şi domnişoarele newyorkeze au dreptul legal de a se plimba topless prin oraş, după modelul bărbaţilor, care pot ieşi la bustul gol, dacă doresc acest lucru. Feministe convinse, membrele clubului au fondat „The Outdoor Co-Ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society“ pentru cei care "vor să facă cititul sexy".

Îndrăzneţele cititoare au vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani şi organizează periodic, în diverse oraşe, întâlniri unde citesc şi dezbat subiecte controversate, dar numai topless. Central Park din New York este locul preferat de adunare al cititoarelor topless, dar şi acoperişul anumitor locaţii care acceptă evenimentele organizate de club, conform Huffington Post.

FOTO Huffington Post

"Bărbaţii se plimbă la bustul gol tot timpul prin parcuri, iar femeile transpiră în sutiene şi tricouri. Este prostesc, din moment ce legea ne permite să stăm topless, la fel ca ei. Clubul le oferă femeilor ocazia de a profita de această lege în timp ce citesc", a declarat purtatoarea de cuvant a grupului, Alethea Andrews.

FOTO Huffington Post

Grupurile de lectură sunt formate din cel puţin trei femei, cu posibilitatea de a coopta până la şapte persoane. Bărbaţii se pot alătura clubului, dar cu condiţia să fomeze grupuri mici şi să dea dovadă de bună creştere.

FOTO Huffington Post

Femeile înscrise în club au recunoscut că sunt deranjate uneori de comentariile vulgare, dar aceste reacţii sunt destul de rare.

FOTO Huffington Post

Legea care le permite femeilor din New York să umble dezbrăcate de la brâu în sus există încă din anul 1992, dar puţini ştiu că reprezentantele sexului frumos au acest drept.

Tocmai pentru că legea cu pricina nu era respectată nici de autorităţi, peste 34.000 de poliţişti din New York au fost instruiţi anul trecut să nu sancţioneze în niciun fel femeile care se plimbă topless pe străzile metropolei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?