Fusta lui Michelle Obama, luată de vânt. Preşedintele SUA a salvat-o pe soţia sa dintr-o situaţie jenantă - FOTO, VIDEO

Fusta lui Michelle Obama, luată de vânt. Preşedintele SUA a salvat-o pe soţia sa dintr-o situaţie jenantă - FOTO, VIDEO

Barack Obama a salvat-o pe soţia sa dintr-un moment care s-ar fi putut transforma într-o situaţie jenantă. Preşedintele Statelor Unite a ţinut fusta acesteia cu mâna, ca să nu fie ridicată de vânt, în timp ce urcau la bordul unui avion Air Force One.

Michelle Obama, Barack Obama (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În timp ce cuplul prezidenţial se îmbarca în avion în Houston, fusta lui Michelle Obama a început să se ridice uşor în bătaia vântului. Imediat, Obama i-a ţinut fusta cu mâna pentru a împiedica astfel un moment jenant care ar fi putut fi surprins în fotografii, scrie dailymail.co.uk .

Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi soţia sa se urcau la bordul unui avion Air Force One care urma să-i ducă din Houston în Austin, Texas. Vântul fusese puternic şi la aterizare, dar atunci Michelle Obama a reuşit să îşi controleze fusta cu uşurinţă.

Prima Doamnă a Americii a purtat o fustă în dungi albastre şi negre, pe care a asortat-o cu o bluză şi un blazer albe, alături de o broşă din perle.

Printr-un moment asemănător a trecut şi Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în urmă cu câteva zile, la sosirea în vizită oficială în Noua Zeelandă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…