Germania: Cvadrupleții născuți de o mamă de 65 de ani au fost externați după trei luni

Germania: Cvadrupleții născuți de o mamă de 65 de ani au fost externați după trei luni

La trei luni de la naștere, cvadrupelții născuți prematur în Germania de o mamă în vârstă de 65 de ani au fost externați și duși acasă, a anunțat joi spitalul în care au văzut lumina zilei și au fost îngrijiți. 'Când copiii prematuri se apropie de data nașterii prevăzută inițial, este momentul să părăsească spitalul', a spus Christoph Buhrer, șeful serviciului de neonatologie al spitalului Charite din Berlin, citat de 7sur7.be .

Cei trei băieți — Dries, Bence și Fjonn — și sora lor, Neeta, care cântăreau între 655 și 960 de grame la naștere (la 19 mai), au în prezent peste 2,5 kilograme. Ei urmează să fie duși regulat la controale medicale.

Mama lor, Annegret Raunigk, a recurs la fecundare in vitro în Ucraina și a născut cvadrupelți după numai 26 de săptămâni de sarcină. Potrivit profesorului Wolfgang Heinrich, director al serviciului de obstetrică al spitalului, este vorba despre 'un caz unic în lume'.
Raunigk, profesoară de rusă și engleză aflată la pensie, avea deja 13 copii, cu cinci parteneri diferiți, și șapte nepoți, încheie 7sur7.be. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...