Gradul de utilizare a smartphone-urilor a crescut în SUA (studiu)

Gradul de utilizare a smartphone-urilor a crescut în SUA (studiu)

Aproape trei sferturi (72%) din gospodăriile americane dispun de un smartphone, care a devenit al treilea dispozitiv electronic deținut de americani, arată un studiu anul publicat luni de Consumer Electronics Association, transmite AFP. Potrivit acestui studiu, pe primele poziții pe podiumul aparatele electronice cele mai prezente în gospodăriile americane se situează televizoarele (97%) și DVD playere (78%). După smartphone-uri (72%) și laptopuri (67%) urmează în ordine aparatele foto digitale, imprimante, căști audio, calculatoare desktop și tablete. Consolele de jocuri video se situează abia pe locul zece.

'Un apetit puternic al consumatorilor pentru dispozitivele mobile conectate a condus la modificări foarte interesante în ceea ce privește deținerea de dispozitive electronice' a declarat Steve Koenig, director de cercetare la Consumer Electronics Association. 'Aceste dispozitive mobile influențează semnificativ tipul de conținut consumat de americani și au dat naștere la noi categorii de dispozitive tehnologice', a adăugat Steve Koenig.

Studiul arată că gradul de deținere a unui smartphone a crescut cu opt procente (de la 64% la 72%) într-un an. O creștere semnificativă au înregistrat și tabletele informatice, care sunt prezente în 54% din gospodăriile americane, față de 45% în urmă cu una an. În schimb, telefoanele mobile clasice sunt în scădere. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?