IMAGINI AMUZANTE: O ursoaică împreună cu puii se "relaxează" în piscina unei familii şi se distrează cu jucăriile copiilor - VIDEO

IMAGINI AMUZANTE: O ursoaică împreună cu puii se "relaxează" în piscina unei familii şi se distrează cu jucăriile copiilor - VIDEO

O familie din Statele Unite a surprins imagini amuzante cu o familie de urşi care s-a scăldat în piscina instalată în grădina casei, iar apoi s-a distrat cu jucăriile copiilor.

IMAGINI AMUZANTE: O ursoaică împreună cu puii se "relaxează" în piscina unei familii şi se distrează cu jucăriile copiilor - VIDEO (Captură video)

Oamenii au filmat aventura ursoaicei şi a celor cinci pui, de la adăpostul casei în care locuiau, în Rockaway, New Jersey, notează Dailymail .

În imagini pot fi văzuţi câţiva ursuleţi care par destul de relaxaţi în timp ce se bălăcesc în piscină, sub supravegherea ursoaicei.

În înregistrare poate fi auzită o voce de copil care spune, aproape plângând, “Sunt urşi în piscină… Mi-au luat salteluţa”.

În timp ce ursuleţii se distrează cu jucăriile copiilor în jurul piscinei, mama lor pare foarte încântată de apă şi vrea să “cureţe” piscina de obiectele nefolositoare: ea scoate din apă salteaua şi jucăriile gonflabile şi încearcă, la un moment dat să deschidă o cutie cu tablete de clor.

Persoana care filma începe să ţipe, la un moment dat, după ce ursoaica trage cu dinţii de instalaţia de filtrare a piscinei şi o introduce în apă cu tot cu cablul electric.

Atracţia irezistibilă a urşilor pentru apă este demonstrată şi de o altă înregistrare video, realizată în Vancouver, Canada. Un urs dărâmă gardul unei proprietăţi şi se relaxează în piscină, iar apoi pleacă, tacticos, pe unde a venit.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...