Johnny Depp a confirmat logodna sa cu actriţa Amber Heard

Johnny Depp a confirmat logodna sa cu actriţa Amber Heard

Actorul Johnny Depp a confirmat într-un interviu acordat în emisiunea "Today" a postului NBC, care va fi difuzată vineri, că s-a logodit şi se va căsători cu actriţa Amber Heard, despre care spune că este "o sudistă frumoasă, dulce şi foarte bună" cu el.

Johnny Depp, Amber Heard (Imagine: Hepta)

Starul american, în vârstă de 50 de ani, a confirmat acest eveniment la o zi după ce a fost fotografiat în timp ce purta un inel de logodnă feminin pe degetul inelar de la mâna stângă, fapt care a contribuit la răspândirea zvonurilor despre o viitoare căsătorie a actorului cu Amber Heard.

Amber Heard, în vârstă de 27 de ani, originară din Texas, a jucat alături de Johnny Depp în filmul "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" (2011). În anul următor, Depp s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Johnny Depp, care se află în prezent în plin turneu de promovare a noului său film, SF-ul "Transcendence", a spus de asemenea că Amber Heard este "o fată minunată".

"Este şi extrem de isteaţă", a adăugat el.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp şi Vaness Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după o relaţie de 14 ani.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale